tala fou

tala fou

Baowu Customer Asiasi Xiye mo Fefa'ataua'iga Fa'atekinisi: Tusia Fa'atasi Fou Fuafuaga Fa'atekonolosi Fa'aa'amu Minerale

I le aso 26 o Setema, na asiasi atu ai le tagata faatau Baowu ma lana pati ia Xiye e fa'atino fefa'ataua'iga fa'atekinisi i luga o masini fa'amūmū vevela minerale, ma itu uma e lua o lo'o fa'atinoina i le loloto ma le tele o fefa'ataua'iga fa'atekinisi i luga o le fa'ainitaneti fa'avevela. I le avea ai o se meafaigaluega autu i le alamanuia metallurgical, o le faatinoga o le ogaumu vevela minerale e fesoʻotaʻi saʻo i le gaosiga lelei ma le lelei o oloa. O le mea lea, o lenei fesuiaiga e taua tele i itu uma e lua.

China Baowu Iron & Steel Group Company Limited, e avea o se pisinisi taua i tua i lalo o le pulega tuusaʻo a le malo tutotonu, o loʻo nofoia se tulaga taua i Saina ma e oʻo lava i le lalolagi uʻamea ma uʻamea alamanuia talu mai lona faavaeina. Faʻavae i luga o le uʻamea gaosi oloa, Baowu ua faʻateleina faʻalauteleina i mea faʻapitoa alamanuia, alamanuia punaoa lanu meamata, alamanuia auaunaga atamai, pisinisi fale faʻatau pisinisi, pisinisi tau pisinisi tau pisinisi ma isi fanua, fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga faʻapisinisi eseese ma synergistic.

IMG_2632
IMG_2631

I le fonotaga, o le au a Baowu, ma lona poto masani tau pisinisi ma le poto faʻapolofesa, tuʻuina atu manatu taua ma fautuaga i luga o le faʻaogaina lelei, faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻafefe, ma le faʻaleleia atamai o le ogaumu vevela minerale. I le taimi lava e tasi, o le au tomai faʻapitoa mai Xiye na faʻalauiloaina faʻamatalaga auʻiliʻiliga sili ona lata mai a le kamupani ma fofo i le faʻafouina tekonolosi o le ogaumu vevela minerale. Na maua e itu e lua se talanoaga mafanafana ma loloto i mataupu autu e pei o le fausaga o le fausaga, faaleleia atili ma le pulea o masini o le ogaumu vevela minerale.

 

E ala i lenei fefaʻatauaʻiga, e le gata ina faʻalauteleina e itu e lua lo latou malamalama ma le malamalama i le tekonolosi o le ogaumu vevela minerale, ae na oʻo foi i se maliega muamua i le lumanaʻi o le galulue faʻatasi. Na faailoa mai e itu uma e lua o le a latou faʻamalosia atili fefaʻatauaʻiga faʻapitoa ma felagolagomai, faʻatasi faʻatasi le alualu i luma ma le atinaʻeina o tekonolosi o le ogaumu vevela minerale, ma saofagā atili le malosi i le suiga ma le faʻaleleia o le alamanuia metallurgical.

Vaʻai i luma, o le a faʻaauau pea ona lagolagoina e Baowu le mataupu faavae o le galulue faʻatasi ma le manuia o le tasi ma le manumalo-manumalo tulaga, ma faʻalolotoina le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga i tekinolosi ogaumu vevela minerale ma isi fanua. O itu uma e lua o le a galulue faʻatasi e suʻesuʻe fanua fou ma faʻatonuga o tekinolosi metallurgical ma faʻalauiloaina le atinaʻe gafataulimaina ma le soifua maloloina o le alamanuia metallurgical. Matou te talitonu o taumafaiga faʻatasi a itu e lua, o le a mafai ona matou fatuina se avanoa lautele mo le galulue faʻatasi ma faʻamoemoega atinaʻe, ma tusia faʻatasi se mataupu fou i le alamanuia metallurgical!


Taimi meli: Sep-30-2024