tala fou

tala fou

Fa'afetai i le fa'amanuiaina o le fa'ata'ita'iga o le seti muamua o le 30000KVA ono-electrode rectangular titanium slag melting masini na fausia e XIYE i Saina.

I le aso 15 o Aperila, 2024, o le seti muamua o le 30000KVA ono-electrode rectangular titanium slag melting masini poloketi faʻatonuina e XIYE na manuia i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga. O le masini o le 6-electrode rectangular titanium slag melting masini i Saina, ma le maualuga o le liusuavai o le 39000KVA. Ua ausia e XIYE se fa'atekonolosi fa'atekonolosi i le ogaumu fa'afefete fa'afefete. Afai e oʻo le masini i le faʻasologa o mamanu, o le faʻaaogaina o le malosi e maualalo ma e tele atu le gaosiga.

10001

Le faʻataunuʻuina o le faʻataʻitaʻiga o le masini ma meafaigaluega XIYE e avea ma faʻauluuluga tekonolosi fofo ma auai loloto i le fausiaina, faʻatasi ai ma ana suʻesuʻega fou ma le atinaʻeina o fofo faiga, o le faʻaogaina o le tele o tekinolosi fou, faʻatasi ai ma se fausaga tulaga ese ma le malosi malosi. faʻaaogaina, e mafai ona ausia lelei le faʻafefeteina ma le faʻamamaina o le titanium slag, faʻaleleia atili le fua o le gaosiga ma le lelei o oloa o le titanium slag. O le manuia o le slagging o lenei galuega tele ua faia ai se sao taua i Saina smelting alamanuia, aumaia avanoa atinae fou ma tui malosi fou i totonu o le titanium smelting alamanuia, ma siitia le atinae maloloina o le alamanuia.

O le mafuaʻaga e mafai ai ona manuia le atinaʻeina o lenei masini ona o paaga a le matagaluega o mamanu ma atinaʻe ma le matagaluega faʻainisinia i lalo o le lagolago a le kamupani, ma i le feagai ai ma le tele o faʻafitauli faʻapitoa ma taimi mamafa, po ma ao e foia ai faigata eseese, faia le tele o suʻega ma suʻesuʻega, ma mulimuli ane fausia le seti muamua o le ono-electrode rectangular titanium slag masini liusuavai i Saina. Ua faia se sao taua i le atinaʻeina o le kamupani.

XIYE o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu i le faʻafouina ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻafefeteina titanium, ma aumaia ai le tele o mea faʻateʻia ma faʻalavelave i le fale gaosi oloa a Saina.


Taimi meli: Me-25-2024