tala fou

tala fou

Fa'atasi le malosi fou, fa'afeiloa'i le malosi fou, alu i se malaga fou

Ia Aukuso, na faʻafeiloaia e Xiye tagata faigaluega fou e amata se mataupu fou i fale faigaluega. Ina ia faʻatagaina tagata uma e faʻapipiʻi vave i totonu o le matou aiga tele, faʻatautaia tomai faigaluega ma malamalama i le aganuu atinaʻe, na fuafuaina faapitoa e le kamupani se aʻoaʻoga faʻauluina tagata faigaluega fou ua saunia lelei. E le gata o se fesiitaiga o le poto, ae o se sauniga foi mo le tatalaina o miti ma le lumanaʻi!

O le nofoaga muamua o le aʻoaʻoga o le faʻaofiina e le tagata lava ia o tagata faigaluega fou. I luga o lenei laasaga e aunoa ma ni tuaoi, o foliga fou uma lava na tutu ese ma faʻasoa a latou tala, miti ma faʻamoemoega mo le lumanaʻi i upu sili ona faamaoni. O le talie ma le patipati na fefiloi, na matou molimauina le feiloaiga muamua a le tasi ma le isi ma totoina fatu o faigauo.

O Mr. Dai, o le taitaifono o le komiti faatonu a Xiye, na ia faamaopoopoina foi lona taimi e auai ai i lenei gaoioiga fou o le aoaoina o tagata faigaluega, lea e le gata o se faamalosiauga i sui fou taitasi, ae o se faamoemoega loloto foi mo lo tatou lumanai masani. O le taitaifono o le komiti faatonu muamua na faafeiloaia le aufaigaluega fou ma talanoa e uiga i le talafaasolopito o atinae, tofi o galuega ma le misiona a Xiye, e le gata o le faasoaina atu o le talafaasolopito o le atinae ma le lumanai o Xiyue, ae faapea foi le tuuina atu o le faamoemoe maualuga i sui fou taitasi ma uunaia i latou e sailiili. ma faʻafouina i luga o le lautele lautele o Xiye.

O Sun Le, o le faatonu o le ofisa, na amata mai i le aganuu, fausaga faʻalapotopotoga ma le faʻaogaina o le ofisa, faʻasoa auala e fesoʻotaʻi ma galulue faʻatasi ai i totonu o le kamupani, ma aʻoaʻo tagata uma i le faʻamautuina o le maualuga ma le lotogatasi i galuega i aso uma, ina ia mafai e tagata fou uma ona mafai. vave maua se lagona o le auai ma avea ma se vaega taua o le au. Lei Xiaobin, le pule o tupe, na amata mai i le poto masani o mea tau tupe, faʻafeiloaʻi le toe totogiina o tupe a le kamupani, talosaga faʻaalu ma isi faiga faʻatatau, ma fesoasoani i tagata uma e faʻavae se manatu saʻo o le puleaina o tupe. E le gata i lea, na ia tuʻufaʻatasia foʻi ma lana tala faʻasolopito o le atinaʻeina o galuega, faʻasoa faʻamatalaga taua i le fuafuaina o fale faigaluega, taʻitaʻia ana uo fou pe faʻafefea ona laa i luga a latou galuega, ma iloa le tulaga manumalo-manumalo o le taua faaletagata lava ia ma atinaʻe atinaʻe.

Na taua e tagata faigaluega fou sa auai i le aoaoga e faapea, o aoaoga e le gata ua faalolotoina ai lo latou malamalama i le fausaga o totonu ma le aganuu a le kamupani, ae ua manino ai foi a latou fuafuaga mo galuega ma le tumu i faamoemoega mo a latou galuega i le lumanai. Xiye o le a faʻamalieina foi le aʻoaʻoga ma le faʻatulagaina e tusa ai ma le faʻatinoga ma faʻamatalaga a tagata faigaluega fou i le aʻoaʻoga, ina ia faʻamalosia ai tagata faigaluega fou i itu uma ma faʻavaveina lo latou tuputupu aʻe.


Taimi meli: Aukuso-22-2024