tala fou

tala fou

Fa'atotonugalemu i tagata fa'atau, Fa'asagatau i le Vevela, Fa'atumauina Aso Fa'atau

I lenei vaitau vevela vevela, o le nofoaga o le fausiaina o le Xiye project o se vaaiga vevela ma le fiafia. O iinei, o luʻitau ma le naunautaiga o loʻo ola faʻatasi, afu ma taunuʻuga e susulu faʻatasi, o tufuga faufale e le fefefe o loʻo tusia se mataupu atamai mo i latou ma le agaga le faʻavaivaia.

图片 1

O le sau muamua i le North China Plain, faatasi ai ma le faaiuga manuia o le kick-off meeting o le vaega lona lua o se poloketi i Tangshan, e le gata o le faailogaina o le alu ese aloaia o se galuega tele, ae o le iliina foi o le pu o le saoasaoa i le sini. o atina'e maualuga. I luga o lenei laueleele tumu i le faamoemoe, Xiye 'au, ma se saoasaoa mausali, ma le faamaoni folafolaga: i le atoatoa e tusa ai ma le faatulagaina o le faatinoga o fuafuaga ma faiga puipuiga, o le a tatou tuuto atoatoa i tatou lava ina ia mautinoa e mafai ona faamaeaina le galuega faatino e tusa ai ma tulaga lelei, aofaiga ma i le taimi, ina ia faʻaopopoina se paʻi o lanu fou susulu i lenei eleele vevela. E le gata o se suʻega o tekinolosi ma le malosi, ae o se faʻamatalaga loloto foi o tiute ma tautinoga.

图片 2

Sei o tatou laa atu i le nofoaga o le fausiaina o se galuega i Hebei, o le mea muamua lava e oo mai i o tatou mata o le gogolo o masini ma le maualuga o olo cranes. I lenei atunuu pisi, o mea faigaluega uma o loʻo tamoʻe i le saoasaoa tele, ma o gaioiga uma o loʻo faʻapipiʻi saʻo, e pei o se faʻataʻitaʻiga o pisinisi, fiafia ma maopoopo. O le lima crane lapo'a e pei o se lima tele, e siva fe'avea'i i le ea, tu'u sa'o se fasi mea faufale ma fausia ai le auivi o le lumana'i. O se poloketi lea ua faatelevaveina lona tula’i mai, o le afu ma le poto, ma le va’aiga le i’u o le lumana’i.

图片 3

O le liliu atu e taulaʻi i totonu o Saina tutotonu, o le galuega faʻapipiʻi i luga ole laiga ole poloketi Hengyang o loʻo faʻagasolo atoa. O le au poloketi a Xiye o loʻo faʻatinoina le manatu o le pulega lean i le loloto, ma taumafai mo le atoatoa i laasaga uma mai le faʻatonuina lelei o meafaigaluega i le faʻatinoina o le faʻatinoina o tulaga saogalemu. I luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e vaʻaia o loʻo pisi le au faʻapolofesa o loʻo galue, ma o loʻo faʻatinoina ma le faʻaeteete e tekinisia faʻapolofesa le faʻapipiʻiina o meafaigaluega ma le tuʻufaʻatasiga faʻapipiʻi e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o soʻotaga taʻitasi.

图片 4

Sosoo ai, tatou liliu le meapueata i le itu i saute sisifo ma o mai i le nofoaga o le poloketi a Panzhihua. I le feagai ai ma le vevela o le taumafanafana, e leʻi solomuli le 'au a Xiye, nai lo le sili atu o le naunautai, na latou tuʻuina atu i latou lava i le taua o le taufetuli ma le taimi ma tau faasaga i le maualuga o le vevela. Sa latou ofuina pulou ma ofutino, afu i lalo o le vevela o le la, o mataua uma o le afu o le faamaoni lea i tiute, ma o le finafinau uma o le faataunuuina lea o le misiona. I se fa'ata'ita'iga fa'apenei, o lo'o aga'i pea i luma galuega faufale, fa'atasi ai ma galuega fa'atino e fa'amatala ai po'o le a le "tufuga" moni.

图片 5

I luga o le faigamalaga o le faʻaleleia o lenei "fanua o le matafaioi", o tagata Xiye latou te lagolagoina uiga o le galue malosi, ma i le vaveao i aso uma, pe a tatalaina lemu le ave o le susulu o le la i le pupuni o le po, ua uma ona utaina ma sauni e alu, ma tuu atu i latou lava i le sauniuniga o le aso fou.

图片 6

O laei i ofu sa'o ma ofuina ni pulou saogalemu ua togitogia i le mata-pu'e "Xiye" logo, o tagata Xiye uma e foliga fa'apitoa ma fa'amaualuga i lalo o le malamalama o le taeao, ma fa'amautinoaina o lo'o fa'agasolo i luma galuega faufale eseese a le poloketi e tusa ai ma le fuafuaga. I le lomifefiloi o tagata Xiye, "vave" o lona uiga o le faoa o le avanoa muamua, "anapogi" e aofia ai le maualuga o le lelei, latou te le faʻaaluina se taimi, ao ma le po, faʻasolosolo mo le taimi ma sekone, pe o se aso susulu poʻo se pogisa. po, o le laina pito i luma e mafai ona vaaia i taimi uma lo latou foliga o le tutumau.

图片 7

O iinei, matou te avatu ai le faʻaaloalo maualuga i tufuga uma o loʻo tau i le laina pito i luma, o oe o loʻo faia lenei taumafanafana e le toe masani; o oe e fa'amatalaina le uiga moni o le "le fefe i le vevela vevela ma agai i luma" ma au gaioiga.

片 8

Xiye poloketi, ona o oe ma aʻu ma matagofie, ona o le tauiviga ma tulaga ese!


Taimi meli: Aukuso-14-2024