tala fou

tala fou

Tau i le Laina Luma, Xiye Tagata e le fefefe i le vevela

I lenei taumafanafana vevela, pe a tele tagata o loʻo sailia se paolo e aloese ai mai le vevela o le taumafanafana, o loʻo i ai se vaega o tagata Xiye e filifili e o atu i le itu o le la, ma tutu mausali i lalo o le la vevela, ma tusi le faamaoni ma le tuuto i le galuega ma lo latou malosi ma le afu. O i latou o leoleo o le fausiaina o le poloketi, o le mitamitaga o Xiye, ma le vaaiga sili ona ootia i lenei taumafanafana.

Talu ai nei, faatasi ai ma le maualuga o le vevela i le maualuga o le talafaasolopito, o le tele o galuega autu na faia e Xiye na ulufale atu i le vaitaimi taua o le fausiaina. I le feagai ai ma le luʻitau o le ogaoga o le tau, e leʻi solomuli tagata Xiye, ae na faʻamalosia se agaga malosi malosi ma le naunautaiga, ma tauto e foia faigata uma ina ia mautinoa e maeʻa le poloketi i le taimi ma le maualuga, ma tuʻuina atu se tali faʻamalieina i tagata e ona. .

I le nofoaga faufale, e mafai ona vaaia le pisi o tagata Xiye i soo se mea. Sa latou ofuina pulou ma ofutino, ma sa susu le afu i inisi uma o o latou lavalava, ae o le tutumau ma le taulai atu i o latou foliga e leʻi maluelue ai i sina mea itiiti. O i latou uma na pipii i o latou pou ma galulue vavalalata e faʻamautinoa o loʻo faʻatinoina uma gaioiga ma le saʻo ma e aunoa ma se mea sese. Sa fa'amalosi e inisinia le vevela, siaki ma le toto'a fa'amaumauga ta'itasi ina ia mautinoa le lelei o le poloketi; tagata faigaluega o loʻo i totonu o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le saogalemu, tauva i le uati e faʻalauiloa le alualu i luma o le fausiaina, o mataua uma o le afu o le alofa tuʻufaʻatasia o le galuega ma le tautinoga i le kamupani.

Ua tatou iloa o afu uma e mo le avega mamafa; o le finafinau uma lava o le faia lea o le mamanu ia moni. O iinei, matou te fia avatu le faʻaaloalo maualuga i tagata Xiye uma na tau i le maualuga o le vevela. O oe na fa'amatalaina le mea e ta'u o le matafaioi ma le ta'utinoga ma le a le tufuga ma fa'atinoga fa'atino. E le gata o oe o le ivi tua o Xiye, ae o toa foi o lenei vaitau. Sei o tatou tulimatai atu i aso o le a fufuifu ai le afu i le matagofie ma o aso o tauiviga i lalo o le vevela o le la o le a manatua o se talafaasolopito mamalu.


Taimi meli: Aukuso-27-2024