tala fou

tala fou

Inisinia Green - Agai i luma Faʻatasi - - Tongwei ma lana 'au na asiasi atu ia Xiye e asiasia le alualu i luma o le poloketi

Mai Iulai 17th i le 18th, Mr. Chen, Pule Sili o Tongwei Green Materials (Guangyuan), taʻitaʻia se 'au i Xiye mo se lua-aso loloto asiasiga, taulaʻi atu i luga o le galuega faʻaauau aʻoaʻoga silicon DC ogaumu poloketi e asiasia ma fesuiai faamatalaga i. fa'amautinoa le sologa lelei o le fa'atinoga o le poloketi.

s1

Talu mai le sainia o le konekarate i le va o Xiye ma Tongwei, o 'au a Xiye ma Tongwei o loʻo galulue vavalalata faʻatasi, fesoʻotaʻi ma galulue faʻatasi, mai le mamanu muamua i ata auiliili, vaega uma o laina ma taʻiala uma ua faʻaalia pea ma faʻaeteete lelei e. 'au o itu uma e lua, ina ia mautinoa o auiliiliga uma o le ogaumu DC e mafai ona oʻo atu i le tulaga sili ona lelei.O Mr. Chen ma lana 'au mai le Tongwei Group na asiasi atu ia Xiye e asiasia la matou galuega i le tulaga.O lenei asiasiga e le gata o se lipoti atoatoa i le alualu i luma o galuega o loʻo i ai nei, ae o se faʻataʻitaʻiga atoatoa o faʻaiʻuga muamua o le poloketi ia Mr. Chen ma lana vaega.

s2

E le gata i talanoaga fa'apitoa, o su'ega fa'atino e tutusa le taua.O le au a Xiye na ta'ita'ia Mr. Chen ma lana aumalaga e asiasi i falegaosimea i Zhashui ma Xingping ina ia maua se poto masani i le gaosiga o gaosiga alualu i luma a Xiye ma le faiga o pulega lelei.I le taimi o le asiasiga, na faʻaalia ai e Xiye ana taunuʻuga sili ona lata mai i le gaosiga saʻo, laina otometi gaosiga ma le faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.Faatasi ai ma le gogolo o le laina gaosiga, na latou molimauina le malosi malosi ma le faʻaleleia o le pulega a Xiye i le gaosiga ma le gaosiga.O le faʻatinoina saʻo o faiga taʻitasi ma le faʻatonutonuina o oloa taʻitasi e mautinoa lava na faʻamalosia atili ai le mautinoa ma le faʻamoemoe o le galulue faʻatasi i le va o itu e lua.

s3

Fai mai le tagata o loʻo nafa ma le poloketi, "O le galulue faʻatasi ma Tongwei Green Substrate e faʻavae i luga o le sailiga masani o le maualuga o le atinaʻe ma le gaosiga o mea lanu meamata.Matou te talitonu e ala i lenei fesoʻotaʻiga loloto ma le galulue faʻatasi, o le a le gata ina mafai ona faʻavavevave le tulaueleele o le DC alamanuia ogaumu umukuka, ae faʻapena foi se faʻailoga fou mo le faʻalauiloaina o tekonolosi fou ma le atinaʻeina lanumeamata o le fale gaosi oloa uma. .”

s4

O lenei asiasiga ua faailogaina ai le galulue faatasi o itu e lua ua ulufale atu i se laasaga fou o le alualu i luma tele, ma faataatia ai se faavae mautu mo fuafuaga mulimuli a le poloketi e faatino.I le lumanaʻi, Tongwei Green Substrate ma Xiye o le a faʻaauau pea ona faʻalolotoina lo latou galulue faʻatasi, suʻesuʻe faʻatasi le tele o vaifofo lanumeamata ma lelei, ma fesoasoani i le faʻataunuʻuina o sini masani.

s5

Taimi meli: Iul-25-2024