tala fou

tala fou

Le auai loloto o le tagata e ona, toe iloilo le faʻamaumauga atoa o le polokalame faʻatulagaina o poloketi

I le aso 4 o Setema, na faʻatautaia ai se faʻataʻitaʻiga o le ogaumu e faʻamamaina ai le matou kamupani i se iloiloga faʻatasi o le polokalame, lea na potopoto ai WISDRI, CERI, le pule ma Ximetallurgical mo se fonotaga faʻapitoa faʻapitoa, faʻapitoa faʻapitoa. O le fonotaga e le gata na faailogaina ai o le poloketi ua ulufale atu i se tulaga taua, ae na faʻaalia ai foi se ata matagofie o le soʻotaga malosi ma le galulue faʻatasi i le va o Xiye ma vaega uma.

O le su'esu'ega tu'ufa'atasi o polokalame na fa'apotopotoina ai le malosi sili o atina'e fa'ainisinia ma fa'atekonolosi, e ta'ua, WISDRI, CERI. Faatasi ai ma lona tomai sili ona mamanu ma le poto inisinia mauoa, faatasi ai ma le talatuu loloto o le WISDRI, CERI i le faʻaolaina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, ma le suiga atamai, o itu uma e lua na tuʻufaʻatasia lima ma lē e ona ma Xiye e faia ni talanoaga loloto ma le faʻaleleia o le fuafuaga o galuega faatino i se tulaga lapotopoto atoa ma le tele o tulimanu. E le gata o se tausamiga o fefaʻatauaʻiga faʻapitoa, ae o se faʻataʻitaʻiga manino foi o le tuʻufaʻatasia o le tofa a le tele o vaega e aʻe faʻatasi ai le tumutumu o mea faʻatekonolosi.

O Mr. Zhen, o le sui o le vaega e ona, na faaalia lona faamoemoe maualuga mo le poloketi ma faamamafaina le taua o le poloketi i le faʻaleleia o le faʻatauvaʻa o le atinaʻe ma le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale i le fonotaga. Na latou tautala maualuga e uiga i le tomai faʻapolofesa o le 'au galulue faʻatasi ma fai mai o le a latou lagolagoina atoatoa le faʻaogaina o tekinolosi e faʻamautinoa ai le sologa lelei o le faʻatinoga o le poloketi, ma tulimatai atu i le molimauina o se ogaumu faʻaonaponei faʻaonaponei, malosi faʻaleleia o loʻo tu i luga o le faletupe o le Yangtze. Vaitafe i se taimi vave, faʻatulagaina se faʻailoga fou mo le atinaʻeina o pisinisi.

O le poloketi e tali atu ma le malosi i le valaau a le setete, o le atinaʻe lanu meamata i le taimi atoa. I le fonotaga toe iloilo soofaatasi, na taulaʻi ai vaega uma i auala e faʻaleleia atili ai le malosi o le malosi, ma taumafai e faʻateleina le faʻaleleia o le siosiomaga i le taimi o le faʻatinoga o le poloketi, faʻatulagaina se faʻailoga fou o le gaosiga lanu meamata mo le alamanuia. Ina ua mavae ni nai taamilosaga o felafolafoaiga loloto ma talanoaga, na ausia e itu uma se maliega lautele i luga o le polokalame faatekinisi, lea na faataatia ai se faavae mautu mo le sologa lelei o le alualu i luma o le poloketi, iloa ai le galulue faatasi o pisinisi, sootaga matagaluega, ma faatino le galulue faatasi, ma mautinoa. e faapea o taunuuga o fuafuaga na faatino e ala i le faailoaina o faafitauli i le fuafuaga i luma atu o le taimi ma faia faasaʻoga i se taimi talafeagai. E le gata o le manumalo o tekinolosi, ae o le faʻaalia foi o le agaga galulue faatasi.

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona tatou galulue vavalalata, ma faʻaleleia soʻotaga uma ma le agaga o le tufuga, ina ia faʻalauteleina faʻatasi le poloketi e avea ma faʻataʻitaʻiga i le alamanuia, ma saofagā i le alamanuia metallurgical i Saina ma e oʻo lava i le lalolagi atoa. .


Taimi meli: Sep-06-2024