tala fou

tala fou

Mid-Autumn Moon, Alofa mo Xiye — Our Reunion Memory

“O le masina e alu aʻe i luga o le sami, o le lagi o loʻo i le pito o le lalolagi. A toe oo mai foi i le Mid-Autumn Festival, o le toe faalogoina o fuaiupu e faitau afe tausaga, ma o le toe faatasia ma mafaufauga i lenei lalolagi ua aumaia ai foi se uiga fou i lalo o le molimau a lenei masina pupula.

Ina ia mafai e tagata uma ona lagona le fiafia ma le tofo masani o le tausamiga, ua saunia ma le faaeteete e le kamupani se lomiga faʻapitoa o le pusa meaalofa. O lo'o i ai keke masina filifilia, fuala'au fuataimi ma kata fa'afeiloa'i mafanafana, o ia mea ta'itasi e momoli ai fa'amanuiaga sili ma le fa'afetai a le kamupani i tagata uma. Matou te faamoemoe e ala atu i nei meao taga laiti, e mafai e tagata uma ona fiafia i le fiafia o le tausamiga ma lagona le alofa ma le mafanafana o le aiga tele o Xiye i le lotolotoi o a latou galuega pisi.

lQDPD3jaXOQx7hvNCNzND8CwZ9u3CM1_vGoGyuReeUGHAA_4032_2268
lQDPM4Jl00IAKRvNC9DND8CwKM4xCo4PT5MGyuT2x4faAA_4032_3024
lQDPD24PUV287hvNC9DND8CwNEFz15n41ZAGyuUDEPKPAA_4032_3024
IMG_20240913_181314
ece65649d7257976a74cba6683ba9ac

I lenei aso, lea e faʻatusalia ai le toe faʻafeiloaʻiga ma le matagofie, o Xiye e le gata o se atinaʻe, ae o se aiga mafanafana tele. Matou te iloa o tagata faigaluega uma o se aseta taua a Xiye, ma o se malosi malosi e tuleia ai le kamupani i luma. O le mea lea, i lenei tausamiga faʻapitoa, matou te faia ni gaioiga faʻapitoa e faʻaalia ai le faauoga loloto ma le tausiga o le atinaʻe i tagata faigaluega taʻitoʻatasi, ina ia maua ai le mafanafana oaigae mafai ona mauaa ma totogo i loto o tagata uma.

Mo na paaga o loʻo galulue le leoa ma afu i luga o le laina gaosiga, na latou mauaina foi lenei mafanafana. Matou te iloa o ou lima galue malosi e faia ai le lelei o le maatulimanu a Xiye, o le mea lea, o lenei meaalofa e le gata o se faʻafeiloaʻiga o aso malolo, ae o le faʻaaloalo maualuga ma le faʻaaloalogia o lau galuega malosi.

Sa faataitai e Xiye le aganuu tau pisinisi afa'atatau i tagatafaatasi ai ma faatinoga aoga, ma ia avea le alofa ma le mafanafana e avea ma sootaga e fesootai ai loto o tagata Xiye uma. Matou te talitonu o nei tausiga faʻasolosolo ma popolega ua faʻapotopotoina i se malosi malosi e tuleia ai Xiye i luma. I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona tatou galulue faʻatasi e fatuina ni manatuaga sili atu ona matagofie.

Ma le mea mulimuli, o le aufaigaluega uma a Xiye e moomoo ia te oe se fiafia i le Mid-Autumn Festival, se masina atoa ma se olaga fiafia ma le soifua maloloina!


Taimi meli: Sep-14-2024