tala fou

tala fou

O Mr. Xie, Failautusi Aoao o Saina Nonferrous Metals Industry Association Silicon Branch, ma Lana Aumalaga na asiasi atu ia Xiye mo le Asiasiga ma Fetufaaiga.

O Mr. Xie Hong, Failautusi Aoao o le Silicon Industry Branch o Saina Nonferrous Metals Association, ma lana pati na asiasi atu ia Xiye mo le asiasia ma le fesuiaiga, ma o itu uma e lua sa i ai se fefaʻatauaʻiga loloto i le faʻaogaina ma le faʻalauiloaina o tekinolosi fou i se siosiomaga faauo ma mafanafana. .

q1

O le tagata o loʻo pulea Xiye na faʻaalia puupuu le tulaga o le atinaʻeina o Xiye i tausaga talu ai ma ana suʻesuʻega ma atinaʻe i luga o tekinolosi fou, aemaise lava se faasologa o tekinolosi faʻasao malosi. Na ia faamamafaina e faapea, i le feagai ai ma le tai o le suiga o le malosi o le lalolagi, e tumau pea Xiye i le avea o le faasaienisi ma tekinolosi fou e avea ma tauvaga autu, auauna lelei i tagata faatau, ma fesoasoani i tagata e faaaogaina ia maua le tulaga lelei i totonu o le maketi.

q2

O Mr. Xie Hong, le Failautusi Aoao o Xiye na matua talisapaia taumafaiga ma mea na ausia e Xiye i le suʻesuʻeina ma le atinaʻeina o tekonolosi fou, ma faʻaalia ai o tekinolosi fou e taua tele i le faʻalauiloaina o le faʻaleleia o le gaosiga o meafaitino a Saina ma le iloa o le lanu meamata ma atinae maualalo-carbon. Na ia fai mai o Saina Nonferrous Metals Association Silicon Branch o le a, e pei ona masani ai, lagolago faʻasaienisi ma tekinolosi faʻafouina ma fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai i totonu o le alamanuia, ma faʻamalosia pisinisi e pei o Xiye e faʻaauau pea ona suʻesuʻe ma taʻitaʻia le atinaʻeina o pisinisi.

q3

Na ia faailoa mai o le alamanuia metallurgical, i le avea ai o se alamanuia poutu taua o le tamaoaiga o le atunuu, o lona fou ma suʻesuʻega ua avea pea ma mataupu tele o popolega tele i le alamanuia. O le laina ola uma lea o le alamanuia metallurgical ma le maatulimanu o le atinae gafataulimaina o pisinisi. I le tulaga o le tamaoaiga faakomepiuta, o le televave o le atinaʻeina o numera ma tekinolosi atamai o le a aumaia ai avanoa fou ma luitau i le galuega.

q4

I le taimi o le fefaʻatauaʻiga, na faia ai e itu e lua ni talanoaga loloto e uiga i le faʻaleleia ma le faʻaleleia o tekonolosi o le ogaumu DC, faʻatautaia o tau, faʻamoemoega o talosaga maketi ma isi vaega, ma o loʻo faʻaauau pea ona feteʻenaʻi aloiafi, faʻavaeina se faavae mautu mo le mafai ona galulue faʻatasi.

q5

Taimi meli: Au-05-2024