tala fou

tala fou

Tagata fa'atau mai fafo Asiasi atu i Xiye e talanoaina ni tuaoi fou i le ogaumu eletise eletise ma le fa'amamaina o le ogaumu tekonolosi.

O le vaiaso nei, na faʻafeiloaia ai e Xiye se malo taua i fafo, o se tuʻufaʻatasiga o taʻitaʻi o pisinisi mai Turkey, e faia se talanoaga loloto i luga o tekinolosi faʻaonaponei o le ogaumu eletise eletise ma le ogaumu faʻamamaina. O le mea na tupu na talimalo ai Mr. Dai Junfeng, Taitaifono o Xiye, ma Mr. Wang Jian, Pule Sili , lea na faʻaalia ai le taua tele o Xiye faʻapipiʻi i le felagolagomai faavaomalo ma tekonolosi fou.

图片 2

Faatasi ai ma le asiasiga a le au faʻatau a Turki, na tatalaina aloaia ai se talanoaga e faʻatatau i le faʻalauiloaina o le alualu i luma o tekinolosi faʻatekonolosi i le lalolagi. I le sauniga faʻafeiloaʻi, na tuʻuina atu ai e le Taʻitaʻifono Dai Junfeng se tautalaga fiafia, ma faʻamamafa ai "I le tulaga o le lalolagi atoa, o loʻo tausisia e le matou kamupani le tatala ma le galulue faʻatasi, ma ua tuuto atu i le faʻasoaina o fua o le atinaʻe ma a matou paaga faavaomalo ma faʻatasi faʻatasi luitau o le alamanuia."

I le fonotaga fa'atekinisi na soso'o ai, na faia ai e itu e lua ni fefa'ataua'iga loloto i le fa'aleleia atili o le malosi o le ogaumu fa'aeletise ma le fa'aogaina o meafaitino fa'alelei le ogaumu fa'amamaina. O sui o Turki na faʻaalia le maualuga o le faʻaalia o le malosi faʻapitoa a Xiye ma faʻasoa uiga manaʻomia ma aga i le lumanaʻi o le maketi a Turki, lea na tuʻuina atu ai faʻamatalaga taua mo galuega galulue faʻatasi i le va o itu e lua.

图片 1

Mr. Dai Junfeng, Taitaifono o le Komiti Faatino o Faatonu, na faailoa mai i lana saunoaga faaiu: "O la matou sini o le faaleleia atili o le gaosiga ma le faaitiitia o aafiaga o le siosiomaga e ala i le faaauauina o faiga faatekinolosi, ma o nei meafaigaluega o le tino o lenei manatu. e ala i sea talanoaga tuusaʻo, e mafai ona tatou faʻalauiloaina itu uma e lua e saili le galulue faʻatasi i se lautele lautele ma saofagā faʻatasi i le atinaʻe gafataulimaina o le alamanuia metallurgical lalolagi."

A o oʻo mai le fonotaga i se faʻaiʻuga manuia, na faʻaalia uma e le Xiye Group ma le au a Turki lo latou talitonuga i le galulue faʻatasi i le lumanaʻi. O lenei asiasiga e le gata o se faʻataʻitaʻiga manuia o fefaʻatauaʻiga faʻapitoa, ae o se laasaga taua foi i le fuafuaga faʻavaomalo a le Xiye Group, faʻailogaina se laasaga mausali i le faʻalauteleina o maketi i fafo ma faʻalauteleina le galulue faʻavaomalo.


Taimi meli: Iul-01-2024