tala fou

tala fou

Malosiaga tu'ufa'atasiga, manuia saini saini

I aso nei, ua fa'ai'uina se sauniga saini fa'atasi o lo'o taula'i atu i le fa'ato'aga silicon alamanuia fa'alelalolagi i le lotolotoi o manatu o le alamanuia!

Xiye, i le avea ai o se taʻitaʻi paionia fou i le alamanuia, soofaatasi lima ma se pisinisi gaosi lauiloa i Hebei e faasilasila aloaia o le a galulue faatasi itu e lua o ni paaga soofaatasi fuafuaga e tatala se vaitau fou o alamanuia silicon smelting tekinolosi, aemaise lava i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekonolosi faʻapipiʻi uʻamea, lea e maua ai se ata fiafia o le lumanaʻi!

O lenei felagolagomaʻi e le gata o se faʻafeiloaʻiga o le mana faʻailoga o kamupani e lua, ae o se tuʻufaʻatasiga loloto foi o latou poto suʻesuʻe faasaienisi. O le a matou faia se faʻaleleia fou mo le faʻaogaina o le uʻamea uʻamea faʻatekonolosi i le faiga faʻafefeteina o le silicon alamanuia, faʻamoemoe i le foia o bottlenecks i le faagasologa o loʻo i ai nei, faʻaleleia le mama ma le gaosiga lelei o oloa uʻamea silicon, ma tuʻuina atu fofo sili atu mo tagata faʻatau i le lalolagi.

Faʻasaga i le faʻataʻitaʻiga o le faʻasalalauga faʻavaomalo o gaosiga lanu meamata, o le soʻotaga i le va o Xiye ma a tatou paʻaga Hebei o le a mulimulitaʻi ma le le maluelue i mataupu faavae o le puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaauau. Matou te folafola atu o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tekinolosi fou o le a faʻaogaina ai le malosi ma le aʻafiaga o le siosiomaga i le iloiloga atoa, ma faʻalauiloaina le suiga o le alamanuia silicon alamanuia i se lanu meamata, maualalo-carbon itu.

O lenei felagolagomaʻi e le gata o le tuʻufaʻatasiga o tekinolosi, ae faʻapea foʻi le galulue faʻatasi o le faʻalauteleina o maketi ma le fefaʻasoaaʻi o punaoa. Xiyue ma Hebei paaga o le a faalagolago i luga o latou lava maketi tulaga lelei ma alaoa punaoa e atiina ae soofaatasi maketi i totonu o le atunuu ma faava o malo, fausia se malosi faatauva maketi ma taitai atu le alamanuia silicon alamanuia agai atu i se taeao sili atu le susulu.

Sei o tatou tulimatai atu i le faʻafefea ona toe faʻafouina e se faʻasologa o le faʻaogaina o le uʻamea uʻamea faʻatekonolosi le tulaga faʻapisinisi ma tatalaina ai se vaitau fou o le sili atu ona lelei ma mama le gaosiga o le kaikoko fale gaosi oloa ma le malosi malosi i le va o Ximetallurgy ma se kamupani gaosi oloa i Hebei!

a
e

Taimi meli: Iuni-04-2024