tala fou

tala fou

Le Tala i tua o le masina: O se Malaga o le Tumau i luga o le Nofoaga i luma

I le taimi o le Mid-Autumn Festival, lea e faʻatusalia ai le toe faʻafeiloaʻi ma le matagofie, pe a faatofu le toʻatele o tagata i le mafanafana o le mafutaga faaleaiga, fiafia i le suamalie o keke masina ma le vaivai o le masina, na filifilia e paaga a Xiye se ala e le masani ai - na latou tutu mausali i luga o le laina muamua. o le poloketi, fa'amatalaina le loloto o le matafaioi ma le fa'amaoni i gaioiga fa'atino.

Ina ua i ai le masina i le lagi ma sa sausauina le malamalama siliva i luga o le fogaeleele, sa pisi le au faigaluega a le Matagaluega Inisinia a Xiye ia latou misiona e lei maeʻa. Sa i ai i latou i luga o le nofoaga o le nofoaga fau malamalama susulu, siaki ma le faaeteete faiga taitasi; po o le ofisa filemu, fuafua ma le faaeteete fuafuaga o le fausiaina. O lenei taumafaiga le iloa, e pei o le masina atoa susulu, e faʻamalamalamaina le auala i luma atu o le poloketi, ma faʻaalia ai foi le alofa ma le finafinau mo le galuega i totonu o latou loto.

图片5
图片6

I le taimi o le Mid-Autumn Festival, e leʻi taofia le sailiga o le lelei o le poloketi. Ua iloa e paaga a Xiyue o taʻaloga saʻo uma ma suʻesuʻega faʻamalosi uma o le auala sili lea e toe faʻafoʻi atu ai i le faʻatuatuaga a le au faʻatau. O le tutu mausali i taimi o ia tausamiga, na latou faʻaaogaina lo latou tomai faʻapitoa ma le afu e tusi lemu ai se pepa tali faʻamalieina e faʻamautinoa ai o galuega uma e mafai ona tu i le suega o le taimi ma avea ma faʻalagolago sili i loto o tagata faʻaoga. E ese mai i o latou aiga, e masani lava ona faatumulia o latou loto i mafaufauga e le uma o le aiga. Ae o le alofa lea mo le aiga, ua liua i le naunautai mo le galue ma le finafinau. E le gata ina fa'aaloalo i le galuega, ae o se faauoga loloto foi i le aiga lautele.

O taumafaiga a paaga uma i le laina pito i luma e mo le sini masani - ia fausia se taeao lelei. Latou te talitonu o le a aoga uma galuega mamafa ma le afu pe a maeʻa ma tuʻuina atu le poloketi, ma pe a fuga mai le ataata a le tagata faʻaoga i le faamalieina. Se'i o tatou fa'aaloalo maualuga i pa'aga ta'itasi a le Matagaluega o Inisinia Xiye! O oe ua e faauigaina le uiga moni otufugamatuutofaʻatasi ai ma gaioiga faʻatino, faia lenei Mid-Autumn Festival e le gata o se faʻamanatuga masani, ae o se faʻamatalaga atoatoa foi o le matafaioi.

图片7

Taimi meli: Sep-20-2024