tala fou

tala fou

Fa'afeiloa'i ma le māfana se Kamupani i Sichuan e Asiasi Xiye e Fa'afesuia'i Ferroalloys

I le galu o le faʻalauiloaina o tekonolosi fou ma le faʻaleleia o fale gaosi oloa, o le matagaluega o poloketi ferroalloy a se kamupani lauiloa i Sichuan talu ai nei na faia se laasaga taua.Ina ia faʻavavevave le alualu i luma o le poloketi ma faʻaleleia le tulaga faʻapitoa, Mr. Ren, le inisinia sili o le kamupani, faʻatasi ai ma Mr. Liu, le tagata e pulea le faʻagasologa o galuega, ma lana 'au na faia se malaga faʻapitoa i Xiye mo se su'esu'ega fa'apitoa mo aso e tolu ma fefa'ataua'iga.O le autu o le asiasiga o le talanoaina loloto lea o le faagasologa fou ma tekinolosi o le gaosiga o le ferroalloy ma faʻalauteleina le galulue faʻatasi ma fefaʻasoaaʻi i le va o itu e lua i le matata o mea faitino ma inisinia.

q (2) (1)

Fai mai le Inisinia Sili Ren i le fonotaga faafesuiaiga: "O le feagai ai ma luitau fou o le atinaʻeina o alamanuia, ua matou iloa lelei o le faʻafouina o tekonolosi o le malosi autu lea mo le atinaʻeina gafataulimaina o atinaʻe. matou maua avanoa aoga aoga, ma matou te faʻamoemoe e ala i lenei asiasiga ma fefaʻatauaʻiga, e mafai ona matou tuʻufaʻatasia vavalalata tekinolosi a Xiye ma a matou faiga gaosiga, ma suʻesuʻe faʻatasi le ala atinaʻe o le lanumeamata ma le atamai o le alamanuia ferroalloy."

O Mr. Liu, o le taʻitaʻi o galuega faatino, i le isi itu, na taulaʻi atu i nofoaga faʻataʻitaʻi a Xiye ma laina gaosiga pailate, ma faʻaalia lona maualuga maualuga o tekinolosi fou a Xiye i le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi ma le faʻafefeteina o le faʻagasologa.Na ia faamamafaina o le faʻaaogaina o nei tekinolosi o le a faʻaleleia atili ai le tulaga o le faʻagasologa o le poloketi ma le faʻatauvaʻa maketi, faʻavaeina se faavae mautu mo le ausiaina o le sini o le atinaʻe maualuga.

O le suʻesuʻega faʻapitoa ma fefaʻatauaʻiga gaioiga e le gata ina faʻalolotoina ai le femalamalamaaʻi i le va o se kamupani i Sichuan ma Xiye, ae na faʻatulagaina foi se faavae mautu mo le galulue faʻatasi i le va o itu e lua i le lumanaʻi.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le galulue faʻatasi, o loʻo faʻamoemoeina o le a gaosia se faasologa o faʻafouga faʻatekonolosi faʻatasi ai ma aʻafiaga faʻapisinisi i se taimi lata mai, e saofagā i le atinaʻeina gafataulimaina o pisinisi ferroalloy i Saina ma le lalolagi.

q (1)

Taimi meli: Iuni-21-2024