tala fou

tala fou

Xiye Tufuga | Fausiaina o Miti ma le Fa'amaoni, Amata i se Malaga Fou mo le Poloketi Fa'asa'o o le Ogaumu Ferroalloy

I lalo o le lagi lanumoana o Inner Mongolia, o le au a Xiye o loʻo suatia le vaega muamua o le Inner Mongolia Tianshuo Ferroalloy Refining Furnace Project ma se uiga o le taumafai mo le tulaga lelei. O le fa'atulagaina o paipa ta'itasi ma le fa'apipi'iina o mea faigaluega ta'itasi e fa'aalia uma ai lo tatou tulituliloaina o le lelei o galuega. O lenei tomai faʻapitoa ma le faʻamaoni na manumalo ai i le iloiloga maualuga a lē e ona, ma faʻaosofia ai i latou e tuʻuina atu le baton o le vaega lona lua o le poloketi ia i matou e aunoa ma se faʻatuai, tusia se isi mataupu malamalama o Xiye Tech Group Co., Ltd.

a

I totonu o lenei lau'ele'ele mutia laumua, Inner Mongolia Tianshuo ferroalloy fa'amamā ogaumu o lo'o galue malosi. O le vaega muamua o le poloketi, e pei o le ata tele o le galuega amata, o loʻo i totonu o le faʻapipiʻiina o le nofoaga faufale i se tulaga le mautonu ma le maopoopo. Matou te iloa o piliki uma, taʻavale uma, faʻapipiʻi paipa uma o se suʻega faigata o tekinolosi ma le lelei. O lenei faʻamaoni i faʻamatalaga ma le tufuga o le suʻesuʻega, manumalo i le faʻaaloalogia atoatoa ma le maualuga o le iloiloga a le Party A, faʻavaeina se faavae mautu mo le galulue faʻatasi i le va o itu e lua.

o

I le nofoaga fau o le Vaega I galuega faatino, Xiye 'au na faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le ogaumu faʻamamaina o le ferroalloy ma le poto masani ma tekinolosi matagofie. O le ogaumu faʻamamaina o le Ferroalloy, e pei o le fatu o le alamanuia metallurgical, e iai se faiga faʻalavelave ma sili ona faigata. Matou te faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa, tuʻufaʻatasia ma le atamai faʻatonu faiga, ina ia mautinoa le vevela i totonu o le ogaumu e toniga ma faʻateleina le gaosiga gafatia. O le masonry o vaega taitasi o mea refractory ma le faʻapipiʻiina o electrode taʻitasi condensed le sailiga faifai pea o le lelei e tagata Xiye. E le gata i lea, matou te taulaʻi atu i le puipuiga o le siosiomaga ma le malosi o le malosi, faʻalauiloaina o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le gaosiga o le carbon i le taimi o le gaosiga, tali atu i le valaau a le atunuʻu mo le gaosiga lanu meamata.

e

O lenei tulituliloaina ogaoga o tekinolosi ma le pulea lelei atoatoa lea na manumalo i le faʻamaoniga atoatoa a lē e ona. Mai le faʻainisinia faʻainisinia i luga o le fale faufale i le faʻatonuina, o le au a Xiye na faʻaalia le tele o auaunaga faʻapolofesa. Matou te iloa o fua sa'o uma ma feso'ota'iga lelei uma o le toe fo'i sili lea i le fa'atuatuaga a lē e ona. Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o le vaega muamua o le poloketi, na matua aloaia e le pule a matou auaunaga faʻapitoa ma tuʻuina atu le fausiaina o le vaega lona lua o le poloketi ia Xiye. Ina ua tu'uina mai ia i matou le fa'ailoga o le Vaega II, e le gata o se fa'aaloalo, ae o se matafaioi fo'i.

i

I le taimi nei, o meafaigaluega a le Vaega II o le poloketi ua ulufale atu i le gaosiga atoa, lea e le gata o se faʻamaoniga o le malosi o Xiye, ae o se faʻamaoniga malosi foi o le malamalama faʻapitoa o le galulue faʻatasi i le va o itu e lua ma le fefaʻasoaaʻi o taunuuga. . O le Vaega II o le poloketi o loʻo faʻaleleia atili ma faʻaleleia i luga o le faʻavae o le Vaega I. O loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le atamai faʻaogaina faiga e faʻamautinoa ai le faʻaogaina ma le maualuga o le masini o le gaosiga o gaosiga. I le taimi nei, faatasi ai ma le faʻasolosolo faʻatulagaina o meafaigaluega, o le Inner Mongolia Tianshuo's ferroalloy gaosiga gafatia o le a faʻafeiloaʻi ai se oso maualuga. Xiye ua tuuto atu i le faʻalauiloaina o le faʻaleleia o alamanuia e ala i le faʻaogaina o tekonolosi ma le iloa o se tulaga maualuga ma sili atu ona lelei le gaosiga.

u

O le galulue soosootauau i le va o Xiye ma Inner Mongolia Tianshuo e le gata o le faailogaina o le suʻesuʻega loloto o itu e lua i le fanua o le faʻamamaina o le ferroalloy, ae o se suʻesuʻega malosi foi o le lumanaʻi o lanu meamata, atamai ma lelei.fa'ameamea. I aso o lumanaʻi, o le a faʻaauau pea e Xiye le faʻavaeina o manatu o le faʻafouina, faʻapolofesa ma le faʻamaoni, ma galulue faʻatasi ma paaga mai soʻo se ituaiga o olaga e tusi se ata sili atu ona susulu mo le alamanuia metallurgical.

f

Taimi meli: Me-24-2024