tala fou

tala fou

Faiga Fa'aa'oa'oga, Fa'atuina Tulaga Fa'atonu-Na Fa'amanuiaina le Fa'aa'oa'oga Fa'aletausaga a le Aufaigaluega 2024 a Xiye.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o pisinisi a Xiye ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o le pulega i totonu, ina ia mafai ai e tagata faigaluega a Xiye ona malamalama atili i le faiga o le pulega o tagata faigaluega a le kamupani ma faʻasalalau le faʻaogaina o galuega i aso uma a tagata faigaluega.I le aso 23 o Ianuari, na faʻatautaia ai e le kamupani le tusitaulima a le aufaigaluega faʻafouina aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga i totonu o le potu fono.O lenei aʻoaʻoga e masani lava ona faʻamatalaina ma suʻesuʻeina mea o loʻo i totonu o le faiga faʻafouina, e pei o faiga faʻaleaganuʻu faʻapitoa, tulafono faʻavae, faiga faʻafaigaluega, faiga faʻafoe o le auai, taui ma faʻasalaga, faiga faʻafoe i aso uma ma isi vaega o le faiga.

O lenei aoaoga na amataina e le Matagaluega o Tagata Faigaluega, ma o le fonotaga atoa na talimalo ai le Pule o le Matagaluega o Tagata Faigaluega, Gao, ma na ia saunoa ai, “O aoaoga a le kamupani o se lagolago malosi lea mo le faaleleia atili o le aufaigaluega ma o se taumafaiga taua. mo le atinaeina o le kamupani.E na'o le fa'ataga o tagata faigaluega e malamalama atoatoa ma fa'atino lelei faiga a le kamupani, e mafai ai ona fa'aleleia atili le faiga a le kamupani."Faʻaleleia le lelei o le pulega faʻalotoifale ma faʻaleleia le lagona o le matafaioi a tagata faigaluega, ma faʻaleleia atili ai le faʻatinoina o galuega a le kamupani.

O le aʻoaʻoina o le "Tusitaulima a le Aufaigaluega" o le faʻaleleia lea o le aufaigaluega o le aganuu a le kamupani o se tasi lea o auala taua, o lenei aʻoaʻoga e faʻavae i luga o le tulaga o loʻo i ai nei o le atinaʻeina o le kamupani e faʻapitoa e faʻaleleia le tulaga lautele o le aufaigaluega, gaosiga ma le auaunaga. , ia faʻavaeina se ata lelei o lo tatou foliga lelei, e faʻaleleia ai le manuia o le kamupani, le mautu o le galuega i totonu, e faʻalauteleina le fesoʻotaʻiga lua i le va o le pulega ma le aufaigaluega e faʻaleleia ai le malosi centripetal o tagata faigaluega ma le felagolagomaʻi, ma ia ausia le atinae lua o le faalapotopotoga ma tagata taitoatasi.

E ala i lenei aʻoaʻoga, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e tuʻuina atu i tagata faigaluega se malamalamaga loloto i faiga faʻavae a le kamupani, faʻaosofia atili lo latou naunau e aʻoaʻo, faʻaleleia lo latou lagona o le matafaioi, fesoasoani ia i latou e faʻatino lelei a latou matafaioi i galuega i le lumanaʻi, ma faʻamalosia atili le malosi ma le faʻaosofia i le umi. -atinaega taimi o Xiye.


Taimi meli: Ian-25-2024