tala fou

tala fou

O le konekarate lautele a Xiye Group e fa'amamā ai le ogaumu o se fale uamea i Hunan na amata ona fa'atau, malosi mo le fausiaina!

O le matagi mafanafana ia Me o loʻo agi malie, ma o le cicada ia Iuni o le a paʻu.I se vaitau malosi, Xiye Group ua i ai i se tulaga o le faʻaogaina, gaosiga, faʻapotopotoga, suʻega ... O matagaluega uma e galulue faʻatasi, alu uma mo le gaosiga, ma faʻaauau pea ona pisi i le tuʻuina atu.

O loʻo faʻatumu atoatoa loli, pisi gaosiga matagaluega o loʻo i se faʻatonuga faʻatinoga o fuafuaga taʻitasi, faʻatasi le galulue faʻatasi, faʻatulagaina faʻatasi, o loʻo i ai se loli e tumu i meafaigaluega i le faʻatulagaina o taimi.Pisi ae le vevesi, pisi ma maopoopo.E ui o le tele o le faʻatonuga e tele, o le gaosiga o loʻo pisi ma le saoasaoa o le saoasaoa, ae o lo tatou tulaga lelei e leʻi faʻaitiitia.Auaunaga faigata, o le faʻatinoina o faʻamatalaga o la tatou matafaioi, o meafaigaluega na faʻatau atu e Xiye Group e ala i le mamafa o asiasiga, o le a siaki ma le totoʻa e le aufaigaluega le lisi aʻo leʻi tuʻuina atu, suʻega meafaigaluega, ina ia mautinoa e leai se mea e sese.

Faafetai mo lou galue malosi, faafetai mo lou faatuatuaina ma le lagolago!Xiye Group o loʻo faʻapipiʻi pea i le manatu o le 'auʻaunaga o "tagata faʻatau uma e manaʻomia e avea ma amataga".I le isi laasaga, i lalo o le tulaga o le faʻamautinoaina o le saogalemu o le fausiaina ma le tulaga faʻainisinia, o le a matou o atu uma e faʻalauiloa le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o meafaigaluega, faʻamautinoa le maeʻa o lenei sini, ma tuʻuina atu se faʻamaoniga malosi mo le vave tuʻuina atu ma le vave faʻaaogaina o le. le galuega fa'ameamea o se fale uamea i Hunan.

I le lumanaʻi, o le a faʻaleleia atili e le matou kamupani le faʻatinoga o oloa, faʻaleleia le lelei o auaunaga pe a uma ona faʻatau, ma taumafai e avea ma paaga sili ona faʻatuatuaina i le alamanuia.Ole maualuga maualuga, maualuga tulaga, maualuga maualuga ma faʻapitoa oa tatou sini.Taua!Tagata o Xiye!

ata7
ata9
ata8
ata11
ata12
ata10

Taimi meli: Au-04-2023